image2

Bemutatkozunk

Az étterem megálmodói többször megfordultak már Olaszország különböző területein, így Nápoly is gyakori úticél volt. A hangulat, a kultúra és természetesen az ízek annyira magukkal ragadták őket, hogy a kalandjaik során egy álom született: Nápoly varázsát szülővárosukban, Szolnokon nem csak élvezni, hanem átadni is szerették volna, így született meg az Amo la pizza. Szenvedélyük életük szerves részévé vált; 1996 óta foglalkoznak pizzakészítéssel, olasz ételek újra alkotásával.

Munkánkat segíti Raffaele Caiazzo, nápolyi születésű séf, aki 2022 óta Magyarországon dolgozik csapatunkkal, hogy megismertesse velünk otthona ízeit. Rafi (mi csak így becézzük) Nápoly legnépszerűbb éttermeiben sajátította el a szakácsmesterséget, tökéletesítette az olasz régiók tésztakészítési szokásait, évekig tanult cukrászmesterektől is... mi pedig lelkesen kóstoltunk, így alakult ki az Amo la pizza ízvilága!

Szeretnénk megköszönni mindenkinek a rengeteg segítséget, támogatást, amit az eddig megtett úton kaptunk. Külön köszönjük az olaszországi kollégáinknak, akik távolról is segítik a munkánkat!

Célunk, hogy a legjobbak között említsetek minket, ezért a legjobbat nyújtjuk Nektek!

Olasz szakácsunk

Raffaele Caiazzo
image2

Az én nevem Raffaele Caiazzo, de mindenki csak Rafinak hív. Nápolyban születtem és nőttem fel. Sok országban megfordultam már, 2022 óta pedig Magyarországon dolgozom az Amo la pizza csapatával. Szenvedélyem a főzés és hogy megismertessem veletek az otthonom ízeit! Igyekszem mindig változatos ételekkel készülni nektek.

"Non vedo l'ora di vedervi! – Alig várom, hogy találkozzunk!"
Süti ikon
bezáró gomb

A cookie-k segítenek abban, hogy a legjobb élményt nyújtsuk weboldalunkon. Weboldalunk használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához.